Converse predstavlja Rock Craftsmanship kolekciju za jesen 2013.

Stigle su nove Converse All Star kolekcije, izmenjene spoljašnjosti, smelih printova i novih linija koje slave duh rokenrola. Chuck Taylor All Star Rock Craftsmanship Collection obuhvata modele sa nitnama, rajsferšlusima, kožom i jarkim bojama, koji su inspirisani beskompromisnom prirodom rokenrola.
Chuck Taylor All Star Rock Craftsmanship Collection
Chuck Taylor All Star Rock Craftsmanship Collection odlikuje osvežen izgled poznatog modela patike, vrhunska koža i nehajne, izbledele boje, savršene za svakog ko želi da doda malo rokenrol žestine u svoj stil. Kolekcija takođe odiše smelim i kapricioznim paternima jarkih boja i predimenzioniranih printova. Ona tako predstavlja odličan prelaz iz leta u jesen i omogućava svima da osete koliko je zabavno biti bučan.
Chuck Taylor All Star Collar Studs
Chuck Taylor All Star Collar Studs je kolekcija koja obiluje bodljama, nitnama i rajsferšlusima u zlatnim i srebrnim nijansama, dostupnim na plitkim i dubokim modelima. Dostupni su i modeli od vrhunske kože, a za sve one koji žele malo da se “podignu” tu su platforme sa nitnama.

 

Chuck Taylor All Star Double Zip
Chuck Taylor All Star Double Zip imaju rajsferšluse sa obe strane patike. Izbledele boje, uglačani đonovi i pohabane ivice stvaraju utisak iznošenosti, a jednobojne pertle pridodaju rokerski karakter.
Chuck Taylor All Star
Kolekcija otelotvoruje andergraund rokenrol scenu kroz printove. Sa bojama koje su inspirisane vintidž rokom i smelim paternima ova kolekcija ohrabruje svakoga da izrazi deo svoje rokenrol prirode.

Postavljeno na: 25 Jul 2013

Tagovi:
Kategorija:

Završen Converse Rubber Tracks projekat

Završen Converse Rubber Tracks projekat

Završeno je studijsko snimanje u Novom Sadu. Converse Rubber Tracks studio radio je punom parom prethodnih 7 dana. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u takmičenju, bilo je tu dosta dobre muzike! Posebno se zahvaljujemo našim pobednicima na energiji koju …


Pogledaj više