Converse predstavlja Rock Craftsmanship kolekciju za jesen 2013.

Stigle su nove Converse All Star kolekcije, izmenjene spoljašnjosti, smelih printova i novih linija koje slave duh rokenrola. Chuck Taylor All Star Rock Craftsmanship Collection obuhvata modele sa nitnama, rajsferšlusima, kožom i jarkim bojama, koji su inspirisani beskompromisnom prirodom rokenrola.
Chuck Taylor All Star Rock Craftsmanship Collection
Chuck Taylor All Star Rock Craftsmanship Collection odlikuje osvežen izgled poznatog modela patike, vrhunska koža i nehajne, izbledele boje, savršene za svakog ko želi da doda malo rokenrol žestine u svoj stil. Kolekcija takođe odiše smelim i kapricioznim paternima jarkih boja i predimenzioniranih printova. Ona tako predstavlja odličan prelaz iz leta u jesen i omogućava svima da osete koliko je zabavno biti bučan.
Chuck Taylor All Star Collar Studs
Chuck Taylor All Star Collar Studs je kolekcija koja obiluje bodljama, nitnama i rajsferšlusima u zlatnim i srebrnim nijansama, dostupnim na plitkim i dubokim modelima. Dostupni su i modeli od vrhunske kože, a za sve one koji žele malo da se “podignu” tu su platforme sa nitnama.

 

Chuck Taylor All Star Double Zip
Chuck Taylor All Star Double Zip imaju rajsferšluse sa obe strane patike. Izbledele boje, uglačani đonovi i pohabane ivice stvaraju utisak iznošenosti, a jednobojne pertle pridodaju rokerski karakter.
Chuck Taylor All Star
Kolekcija otelotvoruje andergraund rokenrol scenu kroz printove. Sa bojama koje su inspirisane vintidž rokom i smelim paternima ova kolekcija ohrabruje svakoga da izrazi deo svoje rokenrol prirode.

Postavljeno na: 25 Jul 2013

Tagovi:
Kategorija:

CONVERSE X GOLF Le FLEUR*

CONVERSE X GOLF Le FLEUR*

Tyler, The Creator i Converse udružuju snage po drugi put i predstavljaju prolećnu, cvetnu One Star kolekciju patika za žene i muškarce. Revolucionana i smela, nikada viđena do sada, namenjena je vama… i svima ostalima. Prepoznatljiv cvet kao potpis na …


Pogledaj više