POČELO JE CONVERSE RUBBER TRACKS GLASANJE!

convrubbertracksnovisadlogo-300x218

Glasaj za najbolje!

U okviru Converse Rubber Tracks takmičenja  prijavilo se preko 100 regionalnih bendova i pojedinaca!

 Preko 100 bendova i pojedinaca prijavilo se na Converse Rubber Tracks takmičenje! Prijave su stigle iz celog regiona, iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i Crne Gore. Ovi inovativni i originalni muzičari bore za glavnu nagradu – besplatno snimanje u novosadskom Studiju M! Da li će u tome uspeti zavisi od posetilaca sajta rubbertracks.converse.rs ! U toku je online glasanje i trajaće do 4. aprila.

Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati 7 koji će demonstrirati svoje muzičko umeće uživo u Studiju M. U žiriju Converse Rubber Tracks takmičenja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će pobednike proglasiti do 15. aprila.

Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. maja, a imaće priliku da snimaju pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz Njujorka i “Converse Rubber Tracks“ studija iz Bruklina. Svaki bend će provesti osam sati u studiju snimajući svoju muziku.

 

Za svoju omiljenu numeru možeš glasati  OVDE  do 4. aprila.

Postavljeno na: 27 Jul 2015

Kategorija: