PATIKE KOJE ODREĐUJU TVOJU PRIČU

 

Chucks u svetu, a kod nas ’starke’ su američka kulturna ikona, sa potpuno globalnim dometom u povezivanju sa poštovaocima. 2018. godine Converse nastavlja o priču o kultnom modelu sa kampanjomSve priče su istinite – nova digitalna kampanja koja se bavi najluđim, istinitim pričama o prošlosti i sadašnjosti, čija su glavna zvezda, svedok i učesnik – ’starke’.

Mladi buntovnici danas nose starke sa poštovanjem prema prošlosti i svim kultnim likovima koji su u njima pisali istoriju.

Već više od 100 godina sa starkama se identifikuju sportisti, buntovnici, rokeri, umetnici, sanjari, mislioci. One su simbol stila, samoizražavanja i pristupačnosti.
Novom kampanjom All The Stories Are True Converse priča svoju priču – u kojim najluđim, životnim situacijama smo se našli i ko je u tim pričama sve učestvovao sa nama i podstiče fanosve iz celog sveta da im se pridruže. Starke su glavna zvezda, naravno.


Ove sezone posebno obrati pažnju na model Gore-Tex Chuck 70. Pored originalnih detalja karakterističnih za model Chuck 70 –ojačan i povišen đon i premium uložak, ovaj model se odlikuje i visokokvalitetnim Gore-Tex nepromočivim platnom, namenjenim za jesenje uslove. Model je dostupan u dve boje – narandžasta i crna.


Druga stvar na koju treba da obratiš pažnju je Chuck Tailor Crafted Boots, model napravljen posebno za jesen i zimu. Karakteriše ih kožni, premium material koji je otporan na kišu, sa premium
Nike Lunaron uloškom koji je tu za udobnost i toplotu.
Oba modela mogu se naći u Converse šopovima kao i u odabranim partnerskim prodavnicama.
Sve priče su istinite! A koja je tvoja?

 

 #ChuckStories Instagram & Facebook

Postavljeno na: 9 Nov 2018

Tagovi:
Kategorija: