TYLER, THE CREATOR I CONVERSE PREDSTAVLJAJU NOVE ZVEZDE!

Pre nekoliko godina, Tyler, The Creator je imao fenomenalni predlog kolekcije obuće koja se slaže sa njegovim stilom i kreativnošću. Udruživši snage sa Converse-om nastaje jedinstven koncept koji je prilično odjeknuo u svetu mode i to šire od ’’streetwear’’ zajednice.

Od 2017. godine, poznati reper pravi varjacije One Star modela koji je uvek imao motiv cveta koji je simbol Golf le Fleur* kolekcije. Svi ovi projekti su sve više povezivali njegove fanove u svetu i stvorili zajednicu koja iščekuje nove modele, jer svaki od njih je nastao kao Tylerov lični pečat.

Saradnja brenda i umetnika, zasnovana je na genijalnosti, autentičnosti i slobodi izražavanja. Te osobine, zajedno sa hrabrim duhom mladih, koje Converse već godinama promoviše, kao rezultat imaju ne samo interesantno dizajnirane patike, već i hrabre ideje koje se mogu koristiti kao inspiracija.

Ovog puta kolekcija Golf le Fleur* donosi potpuno novo poglavlje – svetlije, zemljane boje i jutu kao dominantni materijal. Converse i Tyler, The Creator, dizajnirali su tri modela patika: One Star i prvi put Chuck Taylor 70s!

Model One Star karakteriše vintage platno, gornji deo od jute na kojem je ispisan logotip Golf le fleur* i dobro poznati cvet.

 

Chuck 70, potpuno nova silueta u ovoj kolaboraciji, dizajnirana je u dve verzije: od platna i od jute. Pored karakterisitika Chuck 70s modela – ojačano platno sa dodatnim šavovima, retro đon i premium uložak, obe verzije imaju karakterističan natpis Golf le Fleur* i cvetove kao glavne motive za “flower boy’’, još jedan nadimak po kome je Tyler poznat. Kolekcija je dostupna u Converse šopu u Beogradu, u Ušće šoping centru.

#GOLFLEFLEUR #CONVERSE Instagram & Facebook

Postavljeno na: 16 Nov 2018

Tagovi:
Kategorija: