CONVERSE @ SNEAKERVILLE

Po prvi put u Srbiji biće okupljeni na jednom mestu ljubitelji sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode.

U srce nekadašnje industrijske zone smešten je interaktivni festival koji teži da pomeri granice i kreira nova vizionarska iskustva za sve posetioce. Preuzmi svoju ulaznicu i postani deo jedinstvene Sneakerville zajednice.

Kapije festivalskog grada biće otvorene od 11h. Zatvaranje festivala je u 23h.

Tokom celog festivalskog dana, posetioci će imati prilike da se oprobaju u raznovrsnim aktivacijama, upoznaju se sa sneaker kulturom, prisustvuju nastupima naših najvećih muzičkih zvezda i osvoje vredne nagrade.

Converse zona na festivalu biće rezervisana za sve one koji žele da svoje fotke zabeleže na GIPHY kanalu! Fotkanje će se organizovati na wall-u, a te fotke automatski uploadovati na GIPHY kanal. U roku od 24h, tvoji personalizovani stikeri biće dostupni za korišćenje na svim platformama koje podržavaju GIPHY. Sve što treba da uradite je da se ufotkate i pronađete ih na kanalu: conversedistrict.

Pored toga, svi ljubitelji Brenda imaće priliku da pogledaju najnoviju kolekciju patika i garderobe.

Vidimo se!

@conversesrbija #InMyConverse

 

 

Postavljeno na: 9 Oct 2019

Kategorija:

Chuck Taylor All Star II Pastels

Chuck Taylor All Star II Pastels

Chuck Taylor All Star II Pastels kolekcija, namenjena je tinejdžerkama i svim ženama koje se tako osećaju.  Proizvedene su od premium platna, unapređene Nike đonom od Lunarnon pene koji ih čini udobnijim i podržava životni stil “u pokretu”. Veoma atraktivnog …


Pogledaj više
CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

Zemljani tonovi su namenjeni da se uklopite. Osim ako ne nosite Chuck Taylor All Star Color Block. U tom slučaju nije moguće ostati neprimetan! Dobro poznata silueta Chuck Taylor All Star u ovoj sezoni ističe se blokovima boja koje su …


Pogledaj više