1 <3 JE SVE ŠTO TI TREBA. LOVE FEARLESSLY.

Želeći da nastavi sa progresivnim i inkluzivnim delovanjem na društvo, ovog februara smo lansirali novu kolekciju “Love Fearlessly” koja ovaj put stavlja fokus na ljubav prema samom sebi, ali i na prihvatanje sebe samog u potpunosti – sa svim posebnostima, svim manama i svim vrlinama.

Patike iz “Love Fearlessly” kolekcije su jedinstvena kombinacija grafičkih printova, ispisanih poruka i unikatnih detalja tako svaki par zapravo slavi indivudalnost i samostalnost koje imaju i njihovi budući vlasnici – jer u Conversu znaju da samo oni koji su dovoljno hrabri da budu potpuno autentični imaju sposobnost da vode umesto da slede.

I dok svaki par patika ima svoj osobeni pečat – poruka koju sve one zajedno nose je unificirana: ukoliko smo u stanju da volimo sebe na prvom mestu – i to ne uprkos nego baš zahvaljući našim specifičnostima i nesavršenostima – onda smo zapravo sposobni da volimo silno i neustrašivo!

A da sve ne bi ostalo samo “na nogama”, preduzeli smo i niz gerila akcija na prometnim mestima koja najviše posećuje generacija kojoj želimo da skrenemo pažnju na ljubav, a naročito na ljubav prema sebi. Lepljeni su stikeri po barovima i kafićima, ali i veliki formati postera po ulicama – a i jedni i drugi su na sebi imali poruke iz “Love Fearlessly” kampanje. Sve je na kraju uvezano i specijalnim photo bottom postavljenim u BUZZ šopu u kom su učesnici aktivacije dobijali svoje fotografije – ali sa porukama iz kapmanje dodatim na njih.

Ljubav prema sebi umesto traženja bezbrojnih potvrda iz okoline – to je ono što Converse zapravo slavi novom “Love Fearlessly” kolekcijom (koja se našla u prodaji 14. februara u svim Converse šopovima).

A u nadi da će se ta pozitivna promena proširiti kao šumski požar i na društvenim mrežama dodajemo i “Jedan lajk je sve što ti treba. Tvoj sopstveni.”

Saznaj više na @conversesrbija

#InMyConverse #1❤️ 

 

Postavljeno na: 15 Feb 2020

Kategorija: