LEGAL

PRAVNA ODGOVORNOST

OGLAŠIVAČ:

POSLOVNO IME: Privredno društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu „Triple Jump“ d.o.o., Beograd

SEDIŠTE: Vladimira Popovića 38-40, 11070 Beograd, Srbija

KONTAKT: telefon: 011/30-29-037; e-mail: office@triple-jump.com

DIREKTOR: Dejan Ralević

PORESKI IDENTIFIKACIONI BROJ: 103899861

PODACI O REGISTRACIJI:  registar: Agencija za privredne registre Srbije; datum: 31.05.2005.godine; broj: BD 26191/2005

NAPOMENA: Uprkos vršenju pažljive kontrole sadržaja websajta, mi ne preduzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj eksternih linkova. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su isključivo autori istih.

INFORMACIJE O AUTORSKOM PRAVU I ŽIGU

Sve informacije i sadržaji dostupni na ovom sajtu predmet su zaštite autorskog prava i prava industrijske svojine, čiji je ovlašćeni nosilac davalac licence.

Neovlašćeno kopiranje, reprodukcija i svaka druga neovlašćena upotreba sajta je zabranjena. Zabranjeno je korišćenje informacija zabeleženih na ovom direktorijumu – e-mail adrese, za potrebe slanja neovlašćenih komercijalnih a-mailova.

KORIŠĆENJE WEBSAJTA  ZA POTREBE REKLAMIRANJA

Oglašivač ovaj sajt koristi isključivo u svrhu reklamiranja proizvoda brenda „Converse“, čiji je ovlašćeni zastupnik a ne prodaje.

Kako bi pomogli online oglašavanje, koristimo piksel, odn. transparentne GIF datoteke. Upotrebu GIF fajlova ( „DoubleClick“ etc. ) omogućavaju naši partneri koji omogućuju oglašavanje („DoubleClick“ etc.). Pomoću navedenih fajlova ,provajder može prepoznati јedinstveni kolačić na svom web čitaču , što nam omogućuje da saznamo koje oglasne poruke dovode korisnike na naš sajt. Kolačić je postavljen kod nas na sajtu kao i kod ostalih oglašivača koji koriste „DoubleClick“ . Informacije prikupljne pomoću kolačića  ili pomoću „Floodlight“ tehnologije su anonimne a ne lične. Navedene informacije ne sadrže ime, adresu, broj telefona ili e-mail adresu korisnika. Za više informacija o „DableClick“-u  i o upotrebi navedenih tehnologija, pogledajte http://www.google.com/intl/de/privacy/privacy-policy.html.