Sećate se kad smo skupili umetnike koje volite, ali ne očekujete zajedno? E da, baš tad je iz saradnje Konstrakte, Bukija i Kene Berija nastala numera „Pozvoni me“ u kojoj su se savršeno stopila zvona naših crkava i beat beogradskih ulica. Ali da vam ne objašnjavamo mi, kada su naši All Stars to mnogo lepše objasnili.
Ali to nije sve... zvona naše pesme su zvonila sve do Bostona i ušla u globalnu All Star himnu koju čine odabrane kompozicije sa svih strana sveta.
Povežite se sa neočekivanim: Converse All Star Himna Converse je pozvao umetnice i umetnikeiz celog sveta da doprinsu našoj globalnoj muzičkoj saradnji i inspirišu ono što će uslediti. Ono što je nastalo je kompilacija originalne muzike kou čini mešavina uticaja iz 20 zemalja. To je globalna simfonija - muzika koja uzima svuda i daje svima. Mešajući sveže zvuke i ritmove iz Tajlana, Turske, Brazila, Meksika, Izraela, Grčke, Češke, Perua, Indije, Srbije, Mađarske, Vijetnama, Južne Afrike i Malezije, to je globalna simfonija - muzika koja uzima svuda i daje svima. Budućnost leži u povezivanju i nastaje iz neočekivanog. #CREATENEXT POVEŽIMO SE
To Top