Sniženja i Akcije

 
Kako dobiti besplatnu dostavu?

Za sve porudžbine do 8.000 RSD cena dostave je jedinstvena I iznosi 300 RSD. Za sve porudžbine preko 8.000 RSD, isporuka je besplatna. Dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije, nažalost isporuka u druge zemlje nije moguća..

 
Kako da ostvarim popust na sajtu converse.rs?

Najlakši način da budete sigurni da dobijate naše najbolje ponude je da se prijavite na nalog na vebsajtu Converse za najnovije informacije o plasiranju, posebnim promocijama i svežim biltenima.

 
Popust na prvu kupovinu prijavljenim korisnicima

Svim posetiocima koji se prijave na našu mailing listu, dodeljujemo promo kod, koji omogućuje -10% popusta na kupovinu artikla na sajtu converse.rs. Popust nije moguće kombinaovati sa već postojećim popustima, odnosi se na kompletan asortiman, osim na proizvode iz Limited Edition sekcije. Svaki promo kod je jedinstven i dodeljuje se jednom po email adresi, i nije moguće ga koristiti više puta, niti zahtevati zamenu u njegovoj dinarskoj vrednosti.

 
50% popusta na kupovinu čarapa

Svaki kupac koji se odluči za kupovinu minimum jednog para obuće, ostvaruje pravo na popust za kupovinu čarapa u iznosu od 50%.

 • Popust na čarape se obračunava automatski u korpi, prilikom poručivanja ukoliko je ostvaren uslov.
 • Popust 50% na kupovinu čarapa nije moguće kombinovati sa drugim popustima ili promo kodovima, niti je isti moguće naknadno ostvariti.
 • Važi od 10.03.2023. do isteka zaliha.
 •  
   

  Niste pronašli odgovor?

  Telefon: 064 / 88-43-854

  Email: podrska@converse.rs

  Ili nas kontaktirajte putem kontakt forme

   
  To Top