Porudžbine

 
Gde je moja porudžbina?

Period dostave porudžbine je od 2-7 radnih dana, sa tim što se može očekivati i ranije, u roku od dan ili dva. Ukoliko pravite porudžbinu kao registrovan korisnik, Vašu porudžbinu ćete moći da vidite u svom nalogu. U normalnim poslovnim okolnostima, sve porudžbine napravljene do 12h (podne) radnim danima biće spakovane i predate kurirskoj službi istog dana. Sve porudžbine napravljene posle tog perioda će biti poslate narednog radnog dana. U izuzetnim slučajevima može doći do malog kašnjenja u slanju. Vikendom se porudžbine ne šalju. Nakon napravljene porudžbine ćete dobiti e-mail sa potvrdom porudžbine, a nakon toga ćete dobiti još jedan e-mail sa obaveštenjem da je paket predat kurirskoj službi.

 
Da li mogu da otkažem porudžbinu?

Naravno, ukoliko želite da otkažete porudžbinu, molimo Vas da nas kontaktirate odmah, na podrska@converse.rs , kako bismo na vreme evidentirali i otkazali Vašu porudžbinu.

 
Kako mogu da pratim svoju porudžbinu?

Kada Vaš paket bude predat kurirskoj službi, dobićete e-mail sa obaveštenjem i tu će se nalaziti link koji vodi direktno na sajt naše partnerske kurirske službe, gde ćete videti broj paketa i status porudžbine. Na tom linku postoji opcija izmene adrese ukoliko je potrebno. U zavisnosti od kurirske službe kojom je Vaša porudžbina poslata, može da postoji mogućnost preuzimanja paketa sa paketomata, o čemu ćete biti obavešteni od strane kurirske službe.

 
 

Niste pronašli odgovor?

Telefon: 064 / 88-43-854

Email: podrska@converse.rs

Ili nas kontaktirajte putem kontakt forme

 
To Top