Informacije o proizvodima

 
Kako Odrediti Veličinu?

U Converse-u je važno pronaći savršen kroj za vas. Zato vam pružamo alate koji će vam pomoći da odredite pravu veličinu, tako da ćete se osećati onoliko sjajno koliko sjajno izgledate u novim patikama i odeći.

Ako niste sigurni koju veličinu nosite za Converse modele, upotrebite naše tabele veličina kako biste odredili koje vam patike i odeća najbolje pristaju. Dok kupujete, linkove do odgovarajućih tabela možete pronaći na svakoj pojedinačnoj stranici proizvoda.

IZMERITE STOPALA
Converse veličine su jedinstvene i specifične za patike. Iako se očekuje da kalup standardnih Converse patika odgovara veličini, svakako koristite tabelu veličina koja se odnosi na svaki proizvod kako biste se pobrinuli da vam patike odgovaraju. Ako niste sigurni, pogledajte poruku o veličini koja se nalazi iznad birača veličine na određenoj stranici proizvoda.

Pre nego što započnete merenje, obujte tip čarapa koje ćete nositi sa svojim patikama. Preporučujemo merenje stopala u popodnevnim satima, jer stopala obično oteknu tokom dana. Vodite računa da se vaša težina ravnomerno rasporedi pre merenja.

KORAK 1
Stanite uspravno na tvrdoj podlozi sa petama naslonjenim na zid i na komad praznog papira zalepljenog za pod, ravno u odnosu na zid iza stopala.

KORAK 2
Zatražite pomoć prijatelja da olovkom na papiru označite najduži deo vašeg stopala (koji se naziva dužina od pete do vrha prstiju) - ili se sami izmerite. Ponovite s drugom nogom, jer veličina može varirati. (Vaše noge su sestre, a ne bliznakinje.)

KORAK 3
Pomoću lenjira izmerite označenu dužinu od pete do vrha prstiju za svako stopalo.

 
Da li je moj Converse proizvod kopija?

Iskreno se nadamo da nije! Nažalost, falsifikatori su postali toliko vešti u izradi uverljivih jeftinih patika da će biti teško uočiti lažne. Najbolji način da se osigurate da ćete dobiti autentični Converse proizvod je kupovina na sajtu Converse, u maloprodajnom objektu u vlasništvu kompanije Converse ili kod renomiranih i pouzdanih prodavaca u maloprodaji.

Ako razmišljate o kupovini, ali niste sigurni je li je prodavac ovlašćeni prodavac Converse proizvoda, naš tim za korisničku podršku može vam pomoći da to proverite.

 
Kada će moja veličina ponovo biti dostupna?

Pronašli ste svoje omiljene patike, ali nisu dostupne u vašoj veličini? Bez brige! Iako nemamo utvrđeni raspored za obnavljanje zaliha rasprodanih proizvoda, neprestano dopunjavamo svoj inventar, omogućavajući vam brži pristup patikama i opremi koju želite.

Nudimo i priliku da se prijavite za primanje obaveštenja putem e-pošte kada neki od naših proizvoda budu ponovo na zalihama. Jednostavno unesite svoju adresu e-pošte ako pored proizvoda za koji želite da primate ažurirane informacije o zalihama vidite dugme PRIJAVI ME.

 
Kako da pronađem zamenske pertle?

Zamenske pertle mogu se naći u svim ovlašćenim maloprodajnim objektima i na vebsajtu Converse.com, dostupne u dužinama od 27'', 29'', 45'' ili 54''. Prilikom naručivanja imajte na umu da se svaka ušica računa kao 3 inča i trebaće vam 12 inča da pravilno vežete patiku.

Lako je odrediti koja vam dužina treba. Utvrdite koliko rupica ima patika. Pomnožite taj broj sa 3. Tom broju dodajte 12 da biste odredili odgovarajuću veličinu pertle.

Converse pertle su u ponudi u raznim bojama i stilovima za muškarce, žene i decu kako biste mogli izraziti sopstveni stil!

 
Kako da pravilno održavam svoje Converse patike?

Za najbolje rezultate preporučujemo čišćenje Converse patika odmah nakon njihovog izlaganja prljavštini ili mrljama. Pre nego što započnete čišćenje, testirajte postupak čišćenja na skrivenom delu patike, poput spoljnih ivica jezika. Time se obezbeđuje da rešenje za čišćenje neće uticati na boju ili materijal.

U nastavku pronađite naše najbolje savete za čišćenje vaših patika. (Savet: NIKAD ih ne stavljajte u mašinu za pranje veša niti sušilicu za veš!)

ZA ČIŠĆENJE PLATNENIH, KOŽNIH/SINTETIČKIH PATIKA:
Prvo očistite višak nečistoće pre čišćenja donjeg sloja đona. Nakon što ste uklonili višak nečistoće, upotrebite vlažnu krpu i mešavinu mlake vode i blagog sapuna utrljajte u prljave delove patike. Kada budete zadovoljni rezultatima, prirodno osušite cipele na sobnoj temperaturi.

ZA ČIŠĆENJE PATIKA OD ANTILOPA:
Zbog vrste materijala od kojeg se sastoji antilop, ne preporučujemo upotrebu vode u procesu čišćenja. Umesto toga, višak nečistoće uklonite četkom za antilop.

ZA SUŠENJE PATIKA:
Bez obzira na to koji stil Converse patika čistite, predlažemo da se patike prirodno osuše na sobnoj temperaturi. Očišćene cipele napunite papirom kako bi zadržale oblik, povremeno menjajući papir tokom procesa sušenja. Da biste produžili životni vek svojih patika, nemojte ih direktno zagrejavati.

* NEMOJTE IH PRATI NITI SUŠITI U MAŠINI ZA VEŠ NI U KOM SLUČAJU *

 
 

Niste pronašli odgovor?

Telefon: 064 / 88-43-854

Email: podrska@converse.rs

Ili nas kontaktirajte putem kontakt forme

 
To Top