Korporativne informacije

 
Najbliži Converse Šopovi

Spisak svih naših šopova možete da pronađete ovde

 
Kako mogu da otkažem pretplatu na Converse Newsletter?

Žao nam je što odlazite. U svakom trenutku možete da se odjavite sa naše e-pošte klikom na link "Odjava'' na dnu naših marketinških e-poruka. Tamo možete poništiti potvrdne odgovore sa mailing lista sa kojih želite da se odjavite, a zatim kliknite na ''Primeni izmene''.

Možda će trebati i do jedne sedmice da prestanete primati Converse marketinške e-poruke - a i dalje ćete primati e-poruke vezano za trenutne ili buduće porudžbine sa vebsajta Converse.rs

 
O Converse-u

Mi smo najnovija stvar koju baš dugo znate. Koja je tajna jednog veka postojanja? Naša misija. Converse podržava i osnažuje buntovnički duh, slavi slobodu i kreativni izražaj individualca i njihovih pokreta. Danas su oni zahtevniji nego ikada.

Converse, kao brend, nastoji da podrži svu njihovu kreativnost i ideje. Neprestano se razvijamo i pronalazimo kreativne načine kako bismo osigurali da se i narednih 100 godina zalažemo za kreativnost, buntovništvo i odvažni duh mladih ljudi.

POSTOJIMO VIŠE OD JEDNOG VEKA

1890. Markuis Mills Converse – naš osnivač, hustler i osnivač – pokreće Converse & Pike kompaniju, kao veleprodaju gumenih čizama, namenjenu ritejlerima u Bostonu. Godinu dana kasnije, sasvim slučajno, James Naismith je izumeo košarku kao igru, što će, kasnije, biti od presudnog značaja.

1900–1909. Usled velikih promena na tržištu, Markuis pravi reorganizaciju i nastupa sa kompanijom pod nazivom Converse Rubber Shoe Company. Prve Converse cipele ugledale su svetlost dana 30. aprila 1909. godine.

1910. godine kreiraju sportske patike, koje se koriste najviše u košarci. 1932. godine, All Star modelu dodaje se Chuck Taylor , slaveći košarašku legendu. 1936. godine reprezentacija USA osvaja zlatnu medalju na letnjim Olimpijskim igrama u Berlinu, a 1939. godine održan je prvi NCAA’s šampionat u kome oba rivala igraju u Chuck Taylor All Star patikama. Dominacija u košarci je apsolutna. Do 1955 godine, Chuck Taylor All Star je #1 košarkaška patika u Americi.

2003. Converse postaje deo Nike, Inc.

2010–2019. Koristeći Nike tehnologiju u pojedinim kolekcijama, kroz kolaboracije sa umetnicima i dizajnerima iz celog sveta, Converse zadržava dobro poznatu siluetu i na taj način odaje počast svojoj, više od 100 godina dugoj istoriji. Danas, naš fokus je na street style siluetama i novoj klasici, koja je postala deo neprevaziđenog, vanvremenskog modnog trenda.

 
Podaci o trgovcu

POSLOVNO IME: Privredno društvo za spolju i unutrašnju trgovinu Triple Jump d.o.o. Beograd (Novi Beograd)

ADRESA SEDIŠTA: Milutina Milankovića 7g, 11070 Beograd

MATIČNI BROJ: 20042907

PIB: 103899861

Šifra delatnosti: 46.42 Trgovina na veliko odećom i obućom

BROJ POTVRDE U EVIDENCIJI PDV OBVEZNIKA: 215465130

PODACI ZA KONTAKT I REKLAMACIJE: tel. 0648843854; Email: podrska@converse.rs

 
 

Niste pronašli odgovor?

Telefon: 064 / 88-43-854

Email: podrska@converse.rs

Ili nas kontaktirajte putem kontakt forme

 
To Top