Način plaćanja

 
Koji su načini plaćanja i da li mogu da platim uplatnicom?

Postoje dva načina plaćanja: platnom karticom prilikom pravljenja porudžbine ili plaćenje pouzećem u gotovini, tj. plaćanje kuriru na licu mesta prilikom dostave. Plaćanje uplatnicom nije moguće. Plaćanje u gotovini je moguće samo RSD valuti.

 
Povraćaj sredstava - plaćanje pouzećem

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Sredstva se kupcu vraćaju po prijemu proizvoda.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.


I PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA PUTEM ONLINE PRODAVNICE

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na sledećem linku ili pozivanjem broja telefona 0648843854.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

 
Povraćaj sredstava za plaćanje putem platnih kartica?

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Converse.rs je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 
Plaćanje karticama na rate?

Svoju porudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa ili MasterCard kartice Banca Intesa. Neophodno je da kartica bude odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banke.

Sve stranice CONVERSE internet prodavnice na kojima se obavlja razmena poverljivih podataka (lozinka, plaćanje putem interneta, itd.) zaštićene su sigurnosnim protokolima.

Nakon što dodate u korpu artikle koje želite da poručite, na stranici ‘Pregled i Plaćanje’ odaberite ‘Plaćanje platnom karticom’ gde će te biti preumsereni na stranicu Banke gde možete da izvršite plaćanje na rate.


 
 

Niste pronašli odgovor?

Telefon: 064 / 88-43-854

Email: podrska@converse.rs

Ili nas kontaktirajte putem kontakt forme

 
To Top